Zostać technikiem żywienia i usług gastronomicznych to:

  • wejść w świat planowania i organizacji żywienia, w zakładach żywienia zbiorowego i żywienia rodziny,
  • rendy urządzać zakłady gastronomiczne, gospodarstwa domowe,
  • z nutą mięty sporządzać potrawy zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia, estetycznego ich podania i bajecznej obsługi konsumenta,
  • aktywne zachowanie się na rynku biznesu,
  • prowadzenie własnej działalności gospodarczej,
  • szybkie sporządzanie biznes planu.

Wiedza zdobyta podczas nauki w naszej szkole przybliży Ci możliwość zdobycia interesującej pracy w: restauracjach, stołówkach, barach, kawiarniach, domach opieki, w instytucjach zajmujących się obrotem żywienia, organizacjach ochrony

Slow Food

Przejdź na stronę

>>Slow Food

BIP

Biuletyn Informacji Publicznej ECKZiU Gubin

>>Przejdź do BIP

Biblioteka

Godziny otwarcia: pon i czw.: 07:00 - 10:00, wt,śr,pt: 13:15-16:15

>>Przejdź do biblioteki

Plan lekcji

Obowiązuje od 10.09.2018

>>Przejdź do planu lekcji

Pedagog szkolny

Godziny urzędowania:

pon. - pt. - 8:00 - 11:00

>>Przejdź na stronę pedagoga szkolnego

Dziennik elektroniczny

Dziennik elektroniczny VULCAN

>>Przejdz do dziennika

Modernizacja kształcenia zawodowego

w powiecie krośnieńskim

 

>>Czytaj więcej

ERASMUS+

Projekt Leonardo da Vinci

 

>>Czytaj więcej