Zostać technikiem żywienia i usług gastronomicznych to:
- wejść w świat planowania i organizacji żywienia, w zakładach żywienia zbiorowego i żywienia rodziny,
- rendy urządzać zakłady gastronomiczne, gospodarstwa domowe,
- z nutą mięty sporządzać potrawy zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia, estetycznego ich podania i bajecznej obsługi konsumenta,
- aktywne zachowanie się na rynku biznesu,
- prowadzenie własnej działalności gospodarczej,
- szybkie sporządzanie biznes planu.
Wiedza zdobyta podczas nauki w naszej szkole przybliży Ci możliwość zdobycia interesującej pracy w: restauracjach, stołówkach, barach, kawiarniach, domach opieki, w instytucjach zajmujących się obrotem żywienia, organizacjach ochrony
Informacje o plikach cookie
Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce. Czytaj więcej...